Tangga Gaji Kerjaya PTD – Pegawai Tadbir Diplomatik M41

lulus exam ptd, lulus peperiksaan ptd, pegawai tadbir diplomatik, rahsia lulus exam ptd, rahsia lulus peperiksaan ptd, tim infokerjaya, tips lulus ptd, tips ptd

Bagi mana-mana calon yang lulus di dalam Peperiksaan Online PTD – Pegawai Tadbir Dan Diplomatik M41 , mereka akan dipanggil menduduki Program Assessment Centre (PAC) dijangka bermula pada awal Januari 2017. CALON YANG HAMIL DAN MEMPUNYAI PENYAKIT KRONIK ADALAH TIDAK DIGALAKKAN untuk menduduki PAC kerana calon perlu melalui Ujian Fizikal dan Kecergasan.

Calon yang berjaya melepasi semua peringkat saringan ini berpeluang untuk diterima bekerja di dalam agensi kerajaan dan bakal menerima gaji seperti di bawah ini:

GAJI MINIMUM: RM2,253.00

GAJI MAKSIMUM: RM8,731.00

KADAR KENAIKAN GAJI TAHUNAN: RM225.00

Segala pemakluman terkini mengenai peperiksaan yang berlangsung akan dipaparkan di Portal SPA dan Laman Facebook SPA di Perkhidmatan Awam Malaysia SPA semasa peperiksaan dijalankan. Kedua-dua pautan ini boleh diakses walaupun tanpa akaun yang aktif. Pastikan anda tidak ketinggalan dengan maklumat mutakhir pihak SPA!

Bagi mereka yang inginkan maklumat lebih lanjut, sila tinggalkan pesanan anda di dalam post ini. Pihak kami akan membantu sedaya upaya untuk anda menhadapi peperiksaan ptd ini sehingga berjaya dipilih!

Adios semua!

Advertisements

One thought on “Tangga Gaji Kerjaya PTD – Pegawai Tadbir Diplomatik M41

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s