Bagi Yang Masih Gagal Lulus Exam PTD Ini Jawapan Terbaik Dari TipsPTD

Hmmm…kepada yang berjaya dalam exam ptd baru-baru ini, syabas dan tahniah diucapkan.

Tapi pasti ada juga yang kecewa kerana gagal dalam exam ptd yang entah kali keberapa agaknya… 🙂

Mungkin anda tidak cukup persediaan untuk exam ptd kali ini.

Tidak mengapa. Anda boleh cuba lagi ditahun hadapan ( DOA-DOA LAA SUPAYA EXAM PTD DITERUSKAN DIMASA HADAPAN…AMEEN)

Mulakan persediaan anda dari sekarang.

Bagaimana?

  • Korang klik ruangan “FOLLOW” blog cap ayam LULUS PTD ini pada menu “BLOG” untuk korang diberitahu tentang maklumat terkini mengenai jawatan ptd m41 ini. Sebab cukup jek kuota tertentu, saya juga akan CLOSE bahagian “FOLLOW” tersebut sebab nak pastikan mereka yang follow dari sekarang akan terus MENDAPAT TEMPAT untuk dapatkan maklumat TERKINI bagi tarikh Exam PTD ini dimasa akan datang. Ingat! Jangan menyesal sampai pisang berbuah 2 kali laa….🙂
  • InshaAllah pihak kami akan compile soalan-soalan PTD yang lepas untuk disalurkan kepada mereka yang dah “FOLLOW” blog exam ptd ini LEBIH AWAL dimasa akan datang.

Dan sebagai mencukupkan lagi persediaan korang untuk jawatan PTD M41 ini, kami ingin kongsikan antara sebab-sebab mengapa ada dari kalangan korang yang masih gagal dalam ujian @ exam ptd ini :

contoh soalan exam ptd, contoh soalan peperiksaan ptd, contoh soalan ptd m41, lulus exam ptd, lulus peperiksaan ptd, pegawai tadbir diplomatik, rahsia lulus exam ptd, rahsia lulus peperiksaan ptd, Syarat Lantikan Pegawai Tadbir Dan Diplomatik Gred M41, tim infokerjaya, tips lulus ptd, tips ptd, sebab gagal ujian ptd, sebab gagal lulus exam ptd

KLIK DISINI UNTUK DAPATKAN BAHAN PERCUMA TIPS PTD INI!

InshaALLAH (Dengan-IzinNYA) dengan persediaan lebih rapi bermula dari sekarang, pastinya keputusan ujian @ exam ptd anda yang telah beberapa kali gagal itu akan berubah.

Hampir setiap tahun akan ada perubahan dalam pemilihan jawatan ptd m41 ini. Oleh sebab itu calon perlu juga tahu perkara-perkara yang berkaitan dengan skop kerja pegawai tadbir diplomatik m41 ini. Jangan hanya sibuk tahu pasal tangga gaji pegawai tadbir diplomatik m41 nie jek yer! 🙂

Yang penting keberkatan anda mendapatkan sumber maklumat berkaitan tipsptd ini. Jika anda dapatkan daripada sumber yang HARAM ( yang kaki download tegar tue), jangan tanya kenapa anda masih gagal lagi dalam ujian ptd tersebut.

Sebarang pertanyaan/kemusykilan anda boleh tinggalkan di dalam post ini. InshaAllah kami akan menjawab sebaik mungkin bagi membantu menyelesaikan masalah tersebut. Anda tak tanya macam mana kami nak tolong. Malu bertanya sesat highway orang jawa cakap… 🙂

Adios semua!

 

HARAP MAAF! JUALAN PAKEJ RUJUKAN LENGKAP EXAM PTD DITUTUP SEMENTARA WAKTU!

Saya dah cakap dah…..tapi korang tak percaya kan…. 🙂

Jualan #1 Panduan Pakej Rujukan Lengkap Pegawai Pentadbir Diplomatik M41 oleh pihak Tim Kerjaya telah pon ditutup secara rasminya buat sementara waktu ( Last call 21 November 2016 ). Terima kasih bagi XXX orang yang telah dapatkannya dari blog sampah Tips Lulus PTD ini!

Sebab apa tutup?

Sebab Tim Kerjaya nak tutup jualan laa….dierorang yang supply panduan sulit nie….suka hati ayah bonda dieorg laa kan… 😛

Habis bila buka semula jualan?

Berdoa jek laa kalo masih ada lagi exam online PTD dimasa akan datang nie…

Bagi yang jahat sket macam yang dah dapat jawatan Pegawai Tadbir Diplomatik M41 nie mesti cakap….

TAKYAH LAA BUKAK LAGI…BIAR KITERORANG JEK BATCH YANG LAST N FOREVER…HOHO!

Dan mungkin yang akan terjadi pula…

Harga panduan sulit lulus exam ptd ini telah dinaikkan HARGA atas pelbagai faktor….Bila harga naik macam harga minyak masak takde subsidi, semua nak demo bagai….So nanti pegi laa demo depan opis TIM KERJAYA nanti yer!

Dan yang akan lebih buruk lagi…ini RUMOURS orang jawa cakap…

Continue reading “HARAP MAAF! JUALAN PAKEJ RUJUKAN LENGKAP EXAM PTD DITUTUP SEMENTARA WAKTU!”